ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ AutoCAD (Certified Computer Aided Designer) & (Certified computer Aided Designer Advanced) .

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ AutoCAD (Certified Computer Aided Designer) & (Certified computer Aided Designer Advanced) .

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

Το Ι.Ι.Ε.Κ VOLTEROS, ανακοινώνει την έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος του «Πιστοποιημένου Ειδικού Ανάπτυξης Τεχνικού Σχεδίου με την χρήση του προγράμματος AutoCad & του Πιστοποιημένου Ειδικού Δισδιάστατης, τρισδιάστατης Σχεδίασης και φωτορεαλιστικής Απεικόνισης με χρήση του προγράμματος AutoCad» 

 

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 80 ώρες . (40 ώρες για την πιστοποίηση Ειδικού Ανάπτυξης Τεχνικού σχεδίου με την χρήση AutoCad και 40 ώρες για την πιστοποίηση ειδικού Δισδιάστατης, τρισδιάστατης σχεδίασης και φωτορεαλιστικής απεικόνισης).

 maxresdefault

 

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται σε χρήστες που δεν γνωρίζουν AutoCad και χρειάζονται τις βασικές γνώσεις σχεδίασης αρχιτεκτονικού και μηχανολογικού σχεδίου. Είναι κατάλληλο για τεχνικούς, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, καθώς και σχεδιαστές που θέλουν να δημιουργήσουν ακριβή και επαγγελματικά σχέδια σε δυο διαστάσεις, καθώς και σε όσους επιθυμούν να παρουσιάσουν τα σχέδιά τους σε τρείς διαστάσεις, προσθέτοντας στοιχεία φωτορεαλισμού καθώς και υφής των υλικών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την αντίστοιχη αίτηση υποβολής από την γραμματεία του Ι.Ε.Κ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πληροφορίες στο τηλ κεντρο.2461028197

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την αντίστοιχη αίτηση υποβολής από την γραμματεία του Ι.Ε.Κ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πληροφορίες στο τηλ κεντρο.2461028197

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts